advocaten

David Allick

Jetse Sprey

Jos Swinkels

Merel Teunissen

Jaap Versteeg

Benjamin van Werven

Roland Wigman

adviseur

Willem Grosheide

secretariaat

Denise Diepstra

vacatures

Secretaresse

Wie wil het hart worden van ons kantoor?


We zoeken een slimme, enthousiaste fulltime secretaresse voor al ons secretariële en organisatorisch werk.

Als secretaresse heb je een breed takenpakket. Je doet secretarieel werk zoals agendabeheer, telefoon aannemen, cliënten ontvangen, correspondentie en dossierbeheer. Daarnaast zal je ook de financiële administratie bijhouden: facturatie, debiteurenbeheer en boekhouding (in samenwerking met ons accountantskantoor). Ten slotte zullen facilitaire werkzaamheden ook tot het takenpakket behoren.


Wat wij zoeken in een kandidaat:
- stressbestendigheid;
- goed kunnen plannen en multitasken;
- secuur;
- communicatief vaardig;
- bij voorkeur direct beschikbaar;
- ervaring als (juridisch) secretaresse niet vereist.


Sollicitaties/Vragen kunnen gemaild worden naar Denise Diepstra, diepstra@vwsadvocaten.nl.

Solide advocaat met een eigen praktijk

Wij zijn een Amsterdams kantoor met een onberispelijke reputatie. Vooral actief in de ICT, de creatieve industrie en de media. We zoeken een goede advocaat of goed team dat ons wil versterken. Bij voorkeur een specialist of specialisten op rechtsgebieden die ons aanbod verbreden.

De advocaat die hierover verder wil praten, is van harte welkom. Uitgangspunt is een vorm van kostendeling of een gehele of gedeeltelijke maatschap.

Neem contact op met Jetse Sprey via sprey@vwsadvocaten of 06-22401122.

Student-stagiair

Versteeg Wigman Sprey advocaten heeft een vacature voor een gedreven student-stagiair die zich in een vergevorderd stadium van zijn of haar (universitaire) studie Nederlands recht bevindt, bij voorkeur met een specialisatie in het informatierecht.

De duur van de stage dient ten minste twee maanden te bedragen. De aanvang van de stage kan in overleg worden vastgesteld.

Sollicitaties naar de functie van student-stagiair kunnen, voorzien van een motivatiebrief, CV en een cijferlijst worden gemaild naar vanwerven@vwsadvocaten.nl.